top of page
  • Foto van schrijverTravelfactory.be

REISEVENT MALTA: Van Culturele Hotspot tot Trendy Beachbar


MALTA, afgelopen zomer een 2e keer persoonlijk bezocht en goedgekeurd. Voor de meeste een ietswat onbekende Europese bestemming. Nochtans heeft de bestemming veel te bieden.

Dé reden waarom de bestemming in de kijker wordt gezet tijdens ons volgende event, zondag 5 november.

De titel 'Van culturele hotspot tot trendy beachbar´ geeft perfect weer wat je mag verwachten van deze bestemming. Eeuwen geleden de verblijfplaats van ridders, met prachtige bouwwerken tot gevolg, in veel films (oa Gladiator) gebruikt als achtergrond. Met prehistorische overblijfselen extra interessant voor zij die houden geschiedenis. Met een gastronomie gebaseerd op de Italiaanse en Noord-Afrikaanse keuken, te proeven in de meest hedendaagse restaurants, een topper voor foodies. Voor de sportievelingen zijn er ondermeer kajak- en duikmogelijkheden. Voor bootfanaten als ikzelf, zijn er tal van boottochten mogelijk. Gekoppeld met een mix van 4 en 5-sterrenhotels, vooral gezellige boetiekhotels, kan je hier genieten van een aangenaam verblijf. Zie ik jullie op ons event, of eerder in een Maltese beachbar? TRAVELFACTORY heeft unieke combinaties om dit eiland te bezoeken.

Ontvangen jullie graag meer info over Malta? Schrijf gratis in op ons REISEVENT MALTA / WEST-CANADA / OOST-AFRIKA (Uganda, Kenia, Tanzania).

De toeristische vertegenwoordiger vertelt er graag meer over: VAN CULTURELE HOTSPOT TOT TRENDY BEACHBAR.

Inschrijven kan via:

- website: www.travelfactory.be/travelevent

- mail: valerie.s@travel-experts.be

- tel: 052 30 11 76 of 0477 28 78 59

#travelfactorybyvalerieseeldraeyers #londerzeel #creatingmemories #reisevent # trendy #beachbar # cultuur #natuur #foodies #boetiekhotel #beachlife #beachbar #londerzeel #Malta #ridders #gladiator #welkom #gratis #natuur #reisfotografie #cultuur

21 weergaven0 opmerkingen
bottom of page