top of page
  • Foto van schrijverTravelfactory.be

REISEVENT OOST-AFRIKA: Safari-Chique in Oost-Afrika (Kenia, Tanzania & Uganda)


Afrika, het heeft een speciaal plekje in mijn hart. Een paar geleden schreef ik in voor mijn eerste safari. En wat voor één, een belevenis, één van de mooiste die ik ervaren heb.


Er zijn verschillende soorten vakanties, en als men mij vraagt, als reisadviseur, wat mijn favoriete vakantie is, kan ik het nooit bij ééntje houden. Maar een safari in de brousse van Afrika staat er gegarandeerd bij. Het wildlife spotten, het is een ervaring om nooit te vergeten. Noem het maar gerust een levenservaring. Velen zullen me hier in bijtreden. Van ochtend tot avond genieten van een jeepsafari, een walking safari, een bootsafari, er zijn zoveel mogelijkheden.

Een familie olifanten spotten, de giraffen die passeren in alle vrijheid, twee leeuwen die liggen te dutten in de schaduw van een boom,... Zo overdonderend mooi!


Voor sommigen een once-in-a-lifetime-experience, voor anderen een herhalende ervaring, een gezonde verslaving. Afrika biedt zoveel diversiteit. Van het wereldse Zuid-Afrika, tot de authentieke stammen in Tanzania, de wijdsheid van Namibië, de gorilla's van Uganda, de vulkanen, de landschappen, de stranden van Kenia,.... Do I need to say more?


Tijdens het volgend reisevent, zondag 5 november, stellen we een stukje Oost-Afrika voor. Kenia, Tanzania en Uganda staan op het programma. Spreker Koen is een Afrika-expert ten top. Vol enthousiasme geeft hij een uiteenzetting over deze safari-bestemmingen.


Ontvangen jullie graag meer info over Oost-Afrika? Schrijf gratis in op ons REISEVENT MALTA / WEST-CANADA / OOST-AFRIKA (Uganda, Kenia, Tanzania).

Afrika-kenner Koen vertelt er graag meer over: SAFARI-CHIQUE IN OOST-AFRIKA.


Inschrijven kan, gratis, via:

- website: www.travelfactory.be/travelevent

- mail: valerie.s@travel-experts.be

- tel: 052 30 11 76 of 0477 28 78 59


14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page