Een tevreden klant. Onze passie!

Dag Valerie 
Ondertussen zijn we goed terug in België aangekomen en voldaan van een fantastische vakantie.

Via deze weg wouden wij u ook graag bedanken voor deze onvergetelijke reis. Niet alleen was deze tot in de puntjes goed uitgestippeld ook de accommodaties waren allemaal in orde en binnen goed bereik van de bezienswaardigheden.

De activiteit met de brommer in San Francisco  vonden wij heel geslaagd ook de antelope canyon was prachtig 
In bijlage enkele foto's.

Nogmaals bedankt.
Groetjes 

Tisselt, DD, 01 juli 2018

​

Hallo Valerie,

Onze 1ste ervaring met Egypte is super meegevallen. 

Hotel was top en zeer mooi weer.

Voor herhaling vatbaar. 

Groetjes

Londerzeel, CB, 13 februari 2018

Dag Valerie,

Alles is perfect gelopen!

Goede vluchten, heel goed hotel ; zowel qua ligging als qua kamers.

Het was natuurlijk niet volledig volzet nu. Daardoor viel de drukte mee; 's avonds gezellige bar en niet te druk in restaurant. Elke avond een ander buffet mogelijk. Heel verzorgd.

Ook konden ze aan de balie een restaurant in Valetta zelf reserveren. Telkens goed.

Als we heel kritisch mogen zijn dan dat het ontbijt, wat echt heel uitgebreid was, toch vooral op Engelse smaak gericht was! ðŸ˜Š

Huurauto ook ok!

de taxi van en naar luchthaven was ook ok.

Als je nog ooit dit hotel boekt, er is ook een shuttle-dienst van het hotel zelf  die je kan reserveren voor verplaatsing van / naar luchthaven.

Valetta en bij uitbreiding Malta was een heel positieve ervaring , alle vijf vonden we de reis geslaagd!

Goed werk geleverd, Valerie!

Vriendelijke groetjes

Grimbergen, LR, 12 februari 2018

Hallo Valerie,

Via deze weg wil ik je laten weten dat de citytrip naar Lissabon heel goed verlopen is.

Alles prima geregeld, transfers in orde, hotel heel aangenaam, kortweg alles prima !

In elk geval willen we jou bedanken voor de tips die je ons gaf.

Groetjes,

Londerzeel, SJ, 05 november 2017

Dag Valerie,

Onze reis is super goed meegevallen, dank je voor de tip!!
Het is een heel mooi en leuk land.
Lieve mensen, niet duur, mooie natuur en mooi water.
Ook het hotel (Iberostar) is ons heel goed meegevallen: super buffet, verzorgd, heel mooie ruime kamer.
Ik heb de reis al aangeraden aan vrienden. Mogelijk komen er binnenkort bij jou boeken voor volgende zomer 😊
Ook het luchthavenvervoer was pure luxe en is heel vlot verlopen.

Alvast bedankt en groetjes,

Steenhuffel, ADR, 31 augustus 2017

Dag Valerie,

Onze reis naar de Algarve was echt fantastisch! Het hotel was heel mooi, zeer propere kamer, lekker ontbijt, mooie

zwembaden, vriendelijk personeel en lekker eten in het restaurant!
Ook daarbuiten hebben we lekker gegeten, de adresjes die jij had doorgegeven hebben we bezocht.
We hadden mooi weer, alleen soms wel wat veel wind (waardoor het soms wat te koud was om aan het zwembad te

liggen), maar de zon was er bijna altijd en de temperatuur was ideaal (25°)!
Leuke strandjes bezocht, Camilho en Beliche waren onze favorieten!
We hebben ook een dagje de Westkust gedaan, met ook heel mooie stranden, zeker dat van Odeceixe.
Het binnenland was ook zeker de moeite, vanop het uitzichtpunt in Monchique hadden we een heel mooi en ver zicht

over de Algarve.
Lagos vonden we ook wel eens de moeite, zeker als je het leuk vindt om eens langs het water te wandelen, langs een

marktje en de winkelstraten even te bezoeken.
Dank u voor alle leuke tips en de goede service! Alles was perfect geregeld!

Groetjes,
Londerzeel,S&T, 03 oktober 2017

Goedenavond Valerie,
Onze Indiareis is achter de rug en haast perfect verlopen : een heel prima organisatie met stiptheid op alle afspraken;

prima lodges, heel vriendelijke mensen, en ook de tijger hebben we een paar keer kunnen spotten,

samen met wilde honden en luipaarden. Soms was het wel lang zoeken om ze waar te nemen.

Waar we wel wat last van hadden was de hitte van 43-45°. het bezoek aan Agra met de Taj Mahal was spectaculair,

evenals het bezoek aan Delhi tijdens de laatste dag. Ook de door u georganiseerde taxidienst was perfect.
Bedankt Valerie en tot ziens.
Londerzeel, RM, 13 april 2017

Beste Valerie,
Langs deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de droomvakantie die je voor ons uitgezocht hebt.
Om je te vertellen hoe het geweest is kan ik het best de uitdrukking van Mark Twain gebruiken die we op
een muur zagen in Port Louis :

“Mauritius was made first, and then heaven; and that heaven was copied after Mauritius.”
Alles was tot in de puntjes geregeld: De vluchten, de transfer naar het hotel,

De warme ontvangst in het hotel, onze kamer, de attenties ter gelegenheid van onze 25 jarige huwelijksverjaardag, het romantische

diner bij “Amari by Vineet”, de heerlijke eend en kreeft bij “Duck Laundry”, de ongelooflijke gastvrijheid en service bij alles wat we deden, De fantastische animatie ’s avonds met live muziek van een zéér hoog niveau en ik zou zo nog een tijdje kunnen doorgaan.

Met heel veel spijt in het hart zijn we moeten terugkeren naar de aarde maar dit was zeker een vakantie om nooit meer te vergeten.

Nogmaals Valerie, bedankt voor je deskundige uitleg en de moeite die je gedaan hebt om deze vakantie uit te werken rekening houdend met al onze wensen en verlangens en dit binnen het afgesproken budget.

We waardeerden je eerlijkheid bij onze vragen en opmerkingen i.v.m. eventuele extra opties wat voor ons

als nieuwe klant veel vertrouwen gaf.
Vriendelijke Groeten

Londerzeel, WVA, 18 maart 2017

Hallo Valerie,

Wat een super mooi verblijf hier: het hotel, de omgeving ......
Prachtig!!!!
Bedankt 👍🏽

Meise, MA, 10 september 2017

He Valerie,

Als ik dacht dat ik dichtbij hard ging moeten zoeken om de kwaliteit van de hotels in Mauritius te evenaren, dan was ik

heeeel verkeerd!

La Marquise is een fantastisch hotel. Het personeel is supervriendelijk, het eten is abnormaal uitgebreid én lekker,

het hele domein is zo proper....kortom er valt niets op aan te merken...

Ik heb nu al zin om terug te gaan.

Bedankt om ons naar dit hotel te leiden, we hebben weer heerlijke herinneringen gemaakt.

Dank je wel !

Hopelijk heb jij ook genoten van je weekje Portugal.

Groetjes
Opdorp, MP, 28 augustus 2017

Hey Valerie,

We zijn net terug van Malta. Het besluit was unaniem: wat een FANTASTISCHE teambuilding! We zijn een erg gevarieerde groep: mannen en vrouwen met elk zeer uiteenlopende interesses, maar je programma sloeg echt de nagel op de kop. Wat een perfect balans tussen cultuur, sport, gastronomie en pure fun. En dat alles overgoten met de schitterende historisch kennis, onweerstaanbare humor en heerlijke levensfilosofie van onze gids, “the sweetest guy on the island” Peter Donath. Hij linkt op een heel toegankelijke manier de gebeurtenissen van het verleden aan de trends in onze huidige wereld, legt verbanden en weet iedereen te raken.

Fabienne, ons contact ter plaatse, zorgde dan weer dat alles vlekkeloos verliep. Ze zette overal de puntjes op de i: begeleidde ons tijdig van de ene naar de andere activiteit, regelde achter de schermen ons transport , zorgde voor gepersonaliseerde menu’s en toegewezen jeeps. Ook toen last minute bleek dat de windkracht te sterk was voor onze geplande speedboat trip, toverde zij toch een heel tof alternatief uit haar mouw. Samen zorgde ze echt voor dat “ietjes meer”.

Bedankt voor deze top ervaring!

DT Antwerpen, 27 september 2016

Hiermee wou ik eventjes laten weten dat onze rondreisvakantie in Kroatië super was!

De verblijfslocaties en reisafstanden waren echt perfect voor ons meereizend zoontje van 16 maanden.

Volgende keer zouden we zeker ook eens op een eiland willen verblijven.

kroatië is echt een heel mooi en gevarieerd land: mooie natuurparken, watervallen, kloven, honderden eilanden voor de kust en super gezellige en mooie stadjes!

Bedankt voor de perfecte regeling van heel de reis!

 

groetjes,

Malderen, KC, 05 oktober 2016

Dag Valerie,

Over deze vakantie alleen veel lof,
heel vriendelijk personeel en service in het hotel,
lekker en gezond eten, groot terras aan restaurant

de plaatselijke hostess was ook erg vriendelijk en behulpzaam,(Marjan)
zeer mooi eiland en de bloemenfeesten waren de max
auto om binnenland te ontdekken was super
aangename temperatuur en veel zon

Met vriendelijke groeten,
Lieve

Londerzeel, LC, 23 juni 2017

Dag Valérie

 

Als het goed is moet het zeker ook gezegd worden ;-) We wilden je bij deze hartelijk danken voor de vlotte reis naar NY. Alles was tip top geregeld door jou en we kregen een zeer vriendelijke ontvangst in het hotel. Bedankt trouwens voor de verwelkomingsbrief op de kamer.

Het RIU hotel is een echte aanrader. Ik heb volgende beoordeling achtergelaten op MyJetair en ook op tripadvisor. Kan misschien nuttig zijn voor jou en toekomstige klanten. 

 

'Zeer mooi en nieuw RIU hotel in hartje NY op twee stappen van TS. Mooie kamer op 5de verdieping. Je hebt inderdaad wel wat lawaai van de straat en getoeter maar je zit nu eenmaal in een stad (neem dus oordopjes mee als je dat hindert). Geluidsisolatie kamer was ok. Soms luidruchtige gasten op gang maar dat ligt buiten de verantwoordelijkheid van hotel... Ga zeker eens van het zicht genieten op bovenste verdieping. Uitzonderlijk vriendelijk personeel aan de balie en de portier regelde met plezier de taxi en zeer correct naar de luchthaven (90 dollar). Shuttle Airlink bij aankomst was 80 voor 4 personen. Zeer proper onderhouden kamer (2/4 persoonskamer, deluxe twin) met kleine maar functionele badkamer. Bedden aan de kleine kant (maar hebben thuis een groot bed...). Niet zoveel opbergruimte. Schappen in de kast zou handiger zijn dan hangers en dit issue oplossen. Twee maal handdoekenprobleem gehad (vrachtwagen was er nog niet) maar vrij snel opgelost.Ontbijt zeer duur (25 euro) maar je kan overal in de buurt ontbijten. Drie maal in hotelrestaurant gegeten (correct en lekker), leuke bar (prijs zoals overal in NY).Zeer snelle wifi. Een aanrader !' 

bedankt nogmaals en vriendelijke groeten

Willebroek 30 juli E&V

Dag Valerie,

 

Ons verblijf in Sesimbra was super!

Het charmehotel heeft ons echt gecharmeerd: geen drukte, heel mooie inrichting, grote nette kamer met prachtig zeezicht, lekker eten, goede service en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ook in Sesimbra heel lieve mensen die echt moeite doen om je te begrijpen in het Engels. De visrestaurantjes en de gezellige koffiebars zijn een aanrader.

Restaurant Oevelhoeomar, gevestigd in een fort op het strand, is een aanrader! Goede prijs-kwaliteit voor zowel vlees als vis en een prachtig zicht op de zee vanop het terras.

DANKJEWEL Valerie!

 

EP LONDERZEEL 3 AUGUSTUS

Valerie, 1000x dank voor jouw hoteladvies! Het is hier gewoonweg prachtig!

S.D.V. - Londerzeel 1 juni 2014

Persoonlijk. Professioneel. Perfect. Zo zou de slogan van Travelfactory moeten zijn.

Want van in het begin van onze reisplannen werden wij uitstekend begeleid. Valerie ontpopte zich meteen tot de perfecte reisorganisatrice. Samen met Worldwide zetten zij onze wensen en verlangens om in een prachtige 14 – daagse rondreis naar West-Amerika. Alles was tot in de kleinste details geregeld. Vanop de vlieghaven tot aan de wagenverhuur. Van in de hotels tot aan de terugreis.

Wat voor ons een onmogelijke en moeilijke puzzel leek, werd dankzij Travelfactory een onvergetelijke reis. Bedankt Valerie… en geloof ons, wij verspreiden het woord!

M.B. - Londerzeel 3 juni 2014

Dag Valerie,

We hadden een prachtige reis doorheen West-Canada. Een echte aanrader voor liefhebbers van natuur, fauna en flora. Alles prima verlopen, nu nog eventjes bekomen van de jetlag. En dan een selectie maken tussen een 1200-tal foto's, om de leukste herinneringen bij te houden.  Misschien 1 iets om in het vv rekening mee te houden: 1.15 u om de connecting flight in Montreal te halen is wel heel nipt. Wij haalden het niet, zomin als 4 andere belgen op dezelfde vlucht. Je moet daar je bagage afhalen, terug inchecken en terug door de security.  We hadden pech in die zin dat we helemaal achteraan in het vliegtuig zaten, we lang moesten wachten op de valiezen, er een heel lange rij voor de security stond, de gate voor de connecting flight helemaal aan het einde lag en daarbovenop de vlucht naar Calgary 6 min te vroeg vertrokken was (wel met onze valiezen aan boord!). Dus wij met z'n 6-sen naar de help-desk, waar ze wel heel behulpzaam waren. Via een tussenvlucht, Montreal-Toronto en Toronto-Calgary zijn we met een paar uren vertraging in Calgary gekomen en was de opluchting groot toen onze bagage op ons stond te wachten. De dame van de b&b in Canmore vertelde ons, dat ze het al meermaals meegemaakt heeft met gasten uit België.

Voor de terugvlucht gaat het vlotter, daar moet de bagage niet opgehaald worden.

Groetjes en tot een volgende keer

G.L. - Londerzeel 2 augustus

Dag Valerie,

Het is hier een droomparadijs,alles verloop hier op wieltjes,Het hotel heeft ons dik verwend voor onze huwelijksverjaardag,

We hebben een ZEER mooie kamer met uitzicht op het zwembad en de ZEE,wat kan je maar meer verwachten,

Tot wederhoren Vele groetjes van ons beiden

J.V.D.V. - Londerzeel 7 januari 2015

Valerie,

Kort even zeggen dat alles prima verlopen is in de States.

Reis zat goed in mekaar .... hotels waren leuk (al was de laatste Marriott in LA iets te veel business).

New York was de max alsook de grand Canyon. Vegas is niks voor mij maar toch goed van het eens gezien te hebben.

Vouchers allemaal goed verlopen, alsook de wagen was een perfecte keuze.

Merci voor de goede diensten .... terug wat sparen want heeft allemaal wel wat meer gekost dan voorzien ...

Maw ge hebt uwen job goed gedaan :-) :-) :-)

Greetzz

Londerzeel, IV, 20 juli 2017

Our trip to Almyra was very nice, thanks a lot for the advice. You should be able to read my full opinion on TripAdvisor. It's a very nice kidsfriendly and design hotel. 

We didn't find cyprus to be an exceptional island, paphos is full of british tourists and what goes with it (fish and chips resto, beers, noise...) but the hotel was great.

 

IK LONDERZEEL 3 AUG 2016

Valerie, onze vakantie is heel goed geweest. Borgo Tre Rose is een prachtige plek en de fietsverhuurder was een heel vriendelijke, behulpzame man. Een echte aanrader. Er was slechts één klein minpuntje. Als we de huurwagen terug brachten, bleken de boordpapieren er niet in te zitten. Die staken er dus van bij de aanvang niet in. Maar we hebben dat niet nagekeken, dus konden we niets bewijzen. We hebben dan nog iets extra moeten betalen aan Sicily By Car. De wagen was uitstekend, hoor, maar toch denk ik niet dat we die firma nog zullen vertrouwen.

 

Bedankt voor de goede zorgen

 

 

Onze Lieve Vrouw Waver, MH, 22 augustus 2016

Hallo Valérie
Hoe iets met u ?
Juist 4 dagen in Palma de Majorque: Was super leuk en het hotel was super!
Vriendelijk bedankt voor uw super dienst ! !!
Groetjes xx

Londerzeel, BDB, 19 mei 2017

Beste Valerie,

Het is gelukt om de bestemming  geheim te houden voor mijn mama tot op de luchthaven. Verder is alles ook zeer vlot

verlopen, prachtig weer en was het hotel nog beter dan verwacht. Bedankt voor alle hulp, als ik nog eens een tripje wil

boeken kom ik zeker nog eens langs!

Mvg

Londerzeel, YC, 19 maart 2017

Onze reis in juni naar Kreta - Thalasso Beach Resort bij Chania was fantastisch. Onze verwachtingen werden volledig ingelost. En als 'repeaters' werden we lekker in de watten gelegd. Zouden niet twijfelen om nog eens terug te gaan. 😀

Groetjes, 

j & m, kappele op den bos 23 juli 2016

Dag Valerie

Amai waaaw!
Het is hier fantastisch! !
We worden verschrikkelijk hard in de watten gelegd en personeel iq zo vriendelijk en attent.
Prachtig hotel!

Bedankt!

M en C - Opdorp 7 april

Beste Valerie,

Ik wil je bedanken voor de tips en de ligging van het hotel.

Eerste dag gaan eten bij  “ AL BOZZI “, was lekker en niet duur zoals je zei ,

reserveren was niet nodig, bijna geen volk op het terras.

Ik denk dat de crisis in deze omgeving voelbaar is, op alle Piazza’s kom je bedelaars tegen ook in het centrum.

Het weer was prachtig en hebben genoten van ons verblijf , een Roma-pas is handig hebben telkens de bus genomen

alleen terugkomen iets moeilijker ( meestal te voet) omdat er minder bussen gaan naar Trastevere.

W.F. -  Londerzeel 30 april 2014

Alles goed georganiseerd, prachtig hotel en aan te bevelen gids.

Roemenië heeft ons bekoord! :)

P.S. -  Puurs 2014 10 juni 2014

Wij hebben opnieuw genoten van onze Portugese vakantie!

Het voorgestelde hotel was super: recent hotel met mooie kamers, een groot zwembad waar je zalig baantjes zwemmen kan, lekker eten, mooie ligging en vriendelijk personeel. Hier komen we nogmaals naartoe!

Bedankt voor de aanrader!

H.B. - Londerzeel 4 augustus 2014

China was TOP! Ik zal binnenkort eens de tijd nemen om een kort reisverslag te maken met enkele opmerkingen over de hotels, dit kan je mss helpen als advies naar toekomstige klanten toe.
Maar over uw service kan ik al kort zijn: PERFECT ;-)

K.M. Londerzeel 26 september

Valerie

Vakantie was uitstekend - ontvangen met fruitkorf en fles wijn met jouw vermelding "dat we daar nog waren geweest" - verder alles ok

bedankt voor de voorbereiding van onze reis

M.L. - Londerzeel 17 juni 2014

Ook wij hadden een fantastisch, leuke, zonnige, perfect georganiseerde vakantie! X —enthousiast.

Bedankt Valerie Seeldraeyers!

K.H. - Heist-Op-Den-Berg 31 juli 2014

Dag Valerie,

Ik wil je graag nog bedanken voor de goede organisatie van onze reis.

Het was wel een avontuur. Niet direct mogen landen op Venetië door het slechte weer.  De gps van onze huurwagen kon niet geladen worden, door het ontbreken van de zekering van de lader in de auto.

Gelukkig had je de route uitgeprint J.  We hebben er 7 u over gedaan om vanuit Venetië naar ons hotel te rijden… onweer, file, 2 u aangeschoven aan de grensovergang Slovenië naar Kroatië.

Het hotel was zeker in orde.  We hebben verschillende dingen bezocht: Venetië, Plitvice meren, Pula, Baredine grotten,..

Ik moet zeggen dat ik toch wel echt onder de indruk was. 

Kroatië is super mooi!!

We hebben ook kunnen sporten, leuke fietsroutes vanuit het hotel.  Heel tof!

Het weer was +/-, maar we hebben ons er niet echt aan gestoord.

PS: ik bezorg je nog de kaarten terug.  

C.D.P. - Steenhuffel  5 augustus 2014

Beste Valerie,

Sedert gisteravond terug uit de Provence: alles schitterend!!!

De accommodatie, de regio… enkel het weer liet het de laatste dagen beetje afweten.  Maar als totaalplaatje: zeer mooie vakantie!

M.V.D. - Londerzeel 21 september 2014

Dag Valerie,

 

Even om te laten weten dat we een super vakantie achter de rug hebben! Heel mooi hotel (vriendelijk personeel, lekker en uitgebreid buffet, nog nooit zo'n enthousiast animatieteam gezien), zeer goed weer gehad ondanks het regenseizoen, voldoende uitstappen georganiseerd door Jetair zelf.

Leuke combinatie van rust en uitstappen. Onze mening: aanraders zijn Xel-Ha (héél leuk waterpark), Valladolid, Ek Balam (werd aangeraden ipv Chichen Itza, vermits we nog wel de tempels mochten beklimmen in Ek Balam en in Chichen Itza niet meer), Tulum. We zijn ook geweest naar Cozumel (het eiland aan de overkant), maar daar staan ze eigenlijk de cruiseschepen gewoon op te wachten en klampen ze je om de minuut aan om iets te kopen of hun scooter/auto te huren ;-) 

Cozumel was dus geen aanrader (staat ook duidelijk in de Trotter, maar dat lazen we pas nadien... ;-))

Enige nadeel van de kust is misschien dat je telkens heel lang in de bus moet zitten om ergens naartoe te gaan. (3u heen en 3u terug voor Chichen Itza, hetzelfde voor Isla Holbox) Ek Balam was ook 2u heen en 2u terug, maar de Nederlandse gids heeft zoveel verteld onderweg dat de tijd gevlogen is. Zij woonde al 12 jaar in Mexico ondertussen en heeft de hele rit grappige anekdotes of gewoontes verteld, was heel leuk :-)

In totaal 3 keer onweer gehad, maar dat was dan in de late namiddag, dus daar hadden we niet veel last van. Om te eindigen: Super leuk, als klanten twijfelen zeker aan te raden! 

 Dan wou ik je nog bedanken om alles te regelen! Wij weten je zeker nog te vinden in de toekomst :-)

Groetjes,

EDB Steenhuffel 07 september 2016

Dag Valerie,

 

Even om te laten weten dat we een super vakantie achter de rug hebben! Heel mooi hotel (vriendelijk personeel, lekker en uitgebreid buffet, nog nooit zo'n enthousiast animatieteam gezien), zeer goed weer gehad ondanks het regenseizoen, voldoende uitstappen georganiseerd door Jetair zelf.

Leuke combinatie van rust en uitstappen. Onze mening: aanraders zijn Xel-Ha (héél leuk waterpark), Valladolid, Ek Balam (werd aangeraden ipv Chichen Itza, vermits we nog wel de tempels mochten beklimmen in Ek Balam en in Chichen Itza niet meer), Tulum. We zijn ook geweest naar Cozumel (het eiland aan de overkant), maar daar staan ze eigenlijk de cruiseschepen gewoon op te wachten en klampen ze je om de minuut aan om iets te kopen of hun scooter/auto te huren ;-) 

Cozumel was dus geen aanrader (staat ook duidelijk in de Trotter, maar dat lazen we pas nadien... ;-))

Enige nadeel van de kust is misschien dat je telkens heel lang in de bus moet zitten om ergens naartoe te gaan. (3u heen en 3u terug voor Chichen Itza, hetzelfde voor Isla Holbox) Ek Balam was ook 2u heen en 2u terug, maar de Nederlandse gids heeft zoveel verteld onderweg dat de tijd gevlogen is. Zij woonde al 12 jaar in Mexico ondertussen en heeft de hele rit grappige anekdotes of gewoontes verteld, was heel leuk :-)

In totaal 3 keer onweer gehad, maar dat was dan in de late namiddag, dus daar hadden we niet veel last van. Om te eindigen: Super leuk, als klanten twijfelen zeker aan te raden! 

 Dan wou ik je nog bedanken om alles te regelen! Wij weten je zeker nog te vinden in de toekomst :-)

Groetjes,

EDB - Steenhuffel 07 september 2016

Marrakech was heel tof, fantastisch hotel ook, goede aanrader, merci!

​

KVA - Merchtem, 19 januari 2019

© 2016 by Travelfactory.be 

FOLLOW US:

  • w-facebook
  • Instagram - Grey Circle