top of page
  • Writer's pictureValerie Seeldraeyers

10 JAAR TRAVELFACTORY

04.01.2014: Exact 10 jaar geleden startte mijn dag met de vraag: ´Wat gaat vandaag brengen, benieuwd?!'. Met een klein hartje ging ik nog snel een extra uurtje flyeren voor openingstijd. Vóór de officiële opening om 10 uur ging de deurbel, een onverwachte tv-cameraploeg voor mijn neus. De start van een geweldig verhaal! Ondertussen 10 jaar, wat gaat het snel! Ik wil dan ook iedereen bedanken die mij het boeken van hun reizen toevertrouwt. Sommigen waren er bij van bij het begin, anderen volgden in de loop van de jaren. Dank aan alle leveranciers die me ondersteunen, dank aan de organisatie van Travel Experts die me administratief ondersteunt. Aan iedereen een dikke merci! Op naar de volgende 10 jaar! #bedankt23 views0 comments

Comments


TRAVELFACTORY
by Valerie Seeldraeyers
bottom of page