top of page

STERRENKIJKEN IN DE ALENTEJO MET JE GELIEFDE

 

Hotel L'and Vineyards

Scrol down
BUITENGEWOON HEMELS; sterren kijken met je geliefde, Alentejo (Portugal)

Ervaar de schoonheid van een sterrenhemel in een andere dimensie. Verras uw geliefde met iets eenvoudigs, maar toch o zo mooi… want eenvoud siert! Waarom niet samen, arm in arm, de talloze sterren ontdekken?

Waarom niet samen, arm in arm, de talloze sterren van het firmament ontdekken? U wordt trouwens begeleid door een professionele astronoom die u vergezelt met telescopen en verrekijkers. En alsof dat nog niet genoeg is, logeert u in een oogverblindende Sky View Suite van het bijzondere Design Hotel L'And Vineyards. Hier slaapt (of waakt) u letterlijk onder de sterren want uw suite heeft een immens schuifdak met zicht op...de hemel!

L'And Vineyards, omgeven door wijngaarden, produceert zijn eigen 'inhouse'-label. Uiteraard proeft u deze wijnen (eventueel op het nachtkastje en bij de hand…) en leert u naast de melkweg ook het wijnassortiment kennen! Ook aan tafel, tijdens een uitstekend 6-gangenmenu, raakt u vast en zeker geboeid door de exclusieve wijnselectie! Hemels genieten...

L'and Vineyards: uniek en kleinschalig hotel in een idyllische omgeving, met een heerlijke keuken, een originele architectuur en een interessante centrale ligging in de Alentejo. Pure klasse!

Verblijf in een L'and Sky Suite met openschuifbaar dak voor de sterrenhemel, privé-terras met open haard en klein verwarmd plonsbad

Vanaf 85 euro per persoon, per nacht, in een L'AND Sky Suite, inclusief ontbijt

Eveneens mogelijk als onderdeel van een rondreis door Portugal, of gecombineerd met een aantal nachten strandvakantie.

Vele mogelijkheden.

bottom of page